nedjelja, 24. siječnja 2010.

I opet malo tanjurića...

Napokon mi je stigao dugoočekivani materijal i jedva sam čekala naći malo slobodnog vremena da se prepustim carstvu boja i motiva..naravno,ove tanjure vrijedno skupljam,gdje god ih nađem...pa sam se zabavila opet stvarajući...opuštajući uz najdražu muziku...a bilo kako bilo,moramo naći vremena za sebe i opustiti se pa makar i radno,kao što ja radim!! Kiss svima!!

Broj komentara: 10:

 1. Tanjuri su mrak! Ali ovaj crni mi je apsolutni favorit!

  OdgovoriIzbriši
 2. Hvala..eto,već je takoreć prodan...spremila ga frendici!! :-)

  OdgovoriIzbriši
 3. Zar već!?! Svaka čast :)
  Predivan je :)

  OdgovoriIzbriši
 4. ja se ne mogu odlučiti koji mi je ljepši i iz kojeg pršti jača energija... Clloe, tanjuri su ti... moćni. ostala sam bez daha.

  OdgovoriIzbriši
 5. ni ja se ne mogu odlučiti koji mi je ljepši! i jedan i drugi odašilju pozitivnu energiju samo svaki na svoj način! prekrasni su!

  OdgovoriIzbriši
 6. Odlični, odlični tanjuri - pečeš li ih ili samo uporno lakiraš?

  OdgovoriIzbriši
 7. Meni je favorit onaj prvi s ptičicama,kućicama,leptirima... pogled na njega stavio mi je osmjeh na lice! Svaka čast, predivno!!!

  OdgovoriIzbriši
 8. Clloe naša,prvi tanjirić mi je na srcu! Kolika mu je cena(molim te u eurima)i moglo bi se poslati poštom,zar ne?A čim malo stanem noge ima da naručim stolice od tebe jer su mi one postale drage do bola!Nagledala sam se već možda i milion radova na temu decupage,i sama to pomalo brčkam,i ima divnih,lepih i još lepših,ali tvoje su mi stolice odmah u glavi kada sada neko spomene decupage!Časna reč-više ne znam da li je to normalno!?Stvarno su super,posebno one sa crvenim detaljima,a i ostale...bravo!!!

  OdgovoriIzbriši
 9. Oba su extra,svaki na svoj način.Veselo i lepo-a drugi bi idealan kada bi bio ceo servis!!!Svaka čast.

  OdgovoriIzbriši
 10. Claudia, prekrasni su ti radovi....puni su ljubavi koje ulažeš dok crtaš....osjeti se samo nastavi......:))

  OdgovoriIzbriši

Related Posts with Thumbnails